Jette Wase Hansen den 13-10-2017
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skolernes Motionsdag 2017
  • Lisbeth Poulsen den 27-09-2017

Rettighedsrådet på Vigersted skole søger medlemmer

Rettighedsrådet på Vigersted skole er et råd som består af flere elever end voksne. Rettighedsrådets opgave er, at gøre vores skole til et bedre sted at være for alle. Vi arbejder med børnekonventionen og får den til at blive en del af vores hverdag.
    I rettighedsrådet mødes vi ca. en gang om måneden. Vi taler om skolens forhold og om, hvordan vi kan gøre skolen bedre. En af vores opgaver er at gå rundt på skolen, finde steder der er utrygge og gøre noget ved det. Vi forsøger på den måde, at skabe mere positiv stemning.
    Rettighedsrådet deltager i arrangementer i bla. FN-byen, som repræsentant for Vigersted skole.

Så derfor har vi brug for dig!

Du skal have lyst til:
    • At arbejde med børns rettigheder
    • At arbejde med elevers trivsel
    • At gøre skolen til et bedre sted for alle
    • At være med til at beslutte/medbestemmelse
    • At snakke og lytte
    Det lærer du her i rettighedsrådet:
    • At omsætte rettigheder til dagligdag
    • At tage ansvar
    • At sige din mening
    • At skrive referater
    • At holde møder
    • At se hvordan de gør på andre skoler og tage de bedste idéer med tilbage.
    • At være repræsentant for Vigersted skole
    Skriv en ansøgning/ansøg via en videofilm, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at være medlem i rettighedsrådet. Send den/aflevere den til nuværende rettighedsråd. (se evt. den visuelle væg) Har du brug for hjælp, spørg en voksen. Deadline fredag i uge 43.

Vi glæder os til at høre fra dig.